top of page

Birlikte Tatile Çıkmak İstediğim Ünlüler

Ne demiş atalarımız, tatil arkadaşı adamı rezil de eder vezir de. Tam olarak böyle dememiş de olabilirler tabii, ama bu cümlenin haklılığını değiştirmez. İnsan, tatil arkadaşını iyice düşünerek seçmeli, iyi günde ve kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta, pasaport kuyruğu onları ayırana kadar yan yana durup beraber savaşıp ondan sonra evlerine geri dönmeliler.

Konu ünlülere nasıl geldi derseniz, hani böyle hiç tanımadan iyi insan olduğunu düşündüğünüz ünlüler vardır, ya da çok iyi arkadaş olduğunu..Benim de hiç tanımadan 'Şunla tatil ne eğlencelidir ha' dediğim ünlüler var. Bakalım kimlermiş ve onlarla nerelere gitmek istermişim.

1) Acun Ilıcalı:

Sonuçta Miami'deki otel hakkında başka kimle konuşabiliriz ki?

2) Cem Yılmaz:

Sadece komik ve eğlenceli olduğu için değil, böyle sanki Cem Yılmaz yemekten de iyi anlıyormuş gibi geliyor. Neden bilmiyorum ama kendisine bakınca benim aklıma mangal geliyor, adana kebaplar geliyor, löp löp çöp şişler geliyor. Kimi insanlar bana iyi sofraları hatırlatıyor Cem Yılmaz da bunlardan biri. Kendisiyle Adana'ya gitmeye talibim.

3) İkinci Sayfa: Müge ve Gülşen:

Eminim sadece belgesel izleyen tayfa tanımıyordur ama bu ikili Kanal D'de sabah programı yapıyorlar. Her sabah kahvaltısında çayımı koyup bu iki dedikoducu kızı açıyorum. Yüce rabbim, nasssıl çirkefler nasssıl anlatamam. Kim kimle yakalanmış, of onun daha neleri neleri varmış, bir de böyle kadınların yaşını parantez içinde yazıyolar instagram sayfalarında. Mesela Demet Şener (44) yeni kocası Cenk Küpeli'yle (33) akşam yemeğinde görüntülendi. Kısacası haberin içeriğinin yaşlarıyla alakası yok ama bunu yazarak insanları yönlendiriyorlar, yorumlar 'Çocuğu gibi duruyor.' falanlarla kaynıyor. Cidden kötüler. İşte tam olarak bu yüzden ikisiyle tatile gitmek isterim. Bodrum'a gidelim, gelen geçen ünlüleri izleyip bol türk kahvesi eşliğinde 'Ay kız doğru söyle Serenayla Ali Koç hakikaten birlikte mi?' falan diye sormak istiyorum.

4) Vedat Milor:

Onsuz bu liste olmazdı. Kendisiyle dünyanın gastronomide bir numaralı yeri olan San Sebastian'a gitmek çok isterdim. Hem muhteşem yemekler yiceksiniz hem de inanılmaz kültürlü, birikimli ve Türkiye'de zor bulunabilecek naiflikte ve kibarlıktaki bu insanla vakit geçiriceksiniz. Valla tadından yenmez. Türkiye'ye dair en sevmediğim şeylerden biri, naif insanların enayi sanılması, ezilebilir olduklarının düşünmesi, kabadayılığın, ses yükseltmenin, cehaletin bu kadar yüceltildiği bir dönem olmuş muydu hiç sanmıyorum. O yüzden Vedat Milor benim kırmızı çizgimdir, ona yanlış yapan karşısında beni bulur:) Yalnız o benle seyahat etmek ister mi hiç bilemiyorum çünkü kendisinin yavaş yiyerek yemeğin tadını çıkaran bir tipi var. Ben önceki hayatımda muhtemelen Afrika'da yaşadığım için aşırı hızlı yerim, yani o yemeğinden bir iki ufak lokma alıp videosunu çekip yorumlar yaptıktan sonra, video bitiminde sofranın silip süpürülmüş olduğunu fark edip şok geçirebilir.

5) Gülse Birsel:

Kendisinin büyük hayranıyım. Çok komik, çok zeki, aşırı hazırcevap ve iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. AY AYNI BEN. Kendisiyle tüm Peru'yu dolaşmak isterdim. Neden Peru? Çünkü onla bana hem kültür dolu hem de renkli bir seyahat yakışır. Düşünün ikimiz de oraya özgü renkli pançolardan giymişiz, Rainbow dağlarına çıkmışız, lamalarla selfie çekiyoruz, Allah'tan lama da benim gibi kısa aramızdaki en anormal Gülse kalıyor, sonra ver elini Huacachina yani çölün tam ortasındaki vaha gibi köy. Daha çok listem var Peru'yla alakalı, Gülse bana ulaş, çok eğlenicez yeminle bak.

6) Mert Alaş:

İstikamet tabii ki İbiza. Niye Mikonos değil de İbiza derseniz, çok şükür Miko bizden sorulur ama İbiza'ya hala gidemedim. Karşıma doğru arkadaş grubu çıkmadı napalım. Ama Mert Alaş'la birlikte o sorunu aşıcam çünkü hayatımda daha iyi arkadaş çevresi olan kimse görmedim.

- Mert bizi discoya götüüüür.

- Discoyu size getiriyim kızlar.

7) Rachel Araz:

Eminim büyük bir kısmınız tanıyor, tanımayanlar içinse kendisi hem güzel, hem eğitimli, hem aşırı komik hem de dil uçuklatacak kadar zengin bir influencer kızımız. Yani tabii ki onun da kendi çapında sorunları vardır ama benim dışardan gördüğüm kadarıyla hayatında ve kendisinde tek bir falso yok, her şeyi nasıl mükemmel olur bir insanın bilmiyorum. Bir de o kadar komik ve tatlı ki kıskanamıyorsunuz da. Hakkındır Raşel'im evin de en güzeli senin olsun, kocanın da en yakışıklısı, doğur kız ikinciyi de, oooooh. Neyse ben kendisiyle küçük bir kız grubu tatili yapıp Amalfi & Capri gezmek isterdim. Sabah tekne kiralayıp Capri semalarında denize girip, akşam üzeri giyinip süslenip Sorrento sokaklarında bol fotoğraf çekip, seramik alışverişi yapıp, akşam yemeğini Paolino'da limon ağaçlarının altında yerdik.

8) Kris Jenner:

Kızlarını siz alın, bana Kris yeter. Kadın, kızının pornosu çıktı diye onu evlatlıktan reddedeceğine, olayı kullanıp bir imparatorluk bile kurdu. Her kızı ayrı para basıyor, hepsi yatsın kalksın analarına şükretsinler. Neyse ben kendisiyle Monte Carlo, St Tropez gibi bir Cote d'Azur rotası yapmak isterdim. Alsın eline şarabı, anlatsın valla, nasıl yaptı, tüm bunları nasıl başardı saatlerce dinlerim. Hikayesini kendisinden dinlemeyi en çok istediğim insanların başında geliyor.

Benim listem bu. Ya siz hangi ünlülerle tatile çıkmak isterdiniz?

You Might Also Like:
bottom of page