top of page

Neden Ece Erken'i Linç Etmeliyiz?


Aiiiiy yeter corona virüs corona virüs! İçim bayıldı. Şokopop'un da dediği gibi canım biraz kavga, basitlik, skandal istiyor. Ve bu skandal asla da arada kaynasın istemiyorum, baya büyük(!) olay bu.

Önce niye bu fotoğrafı seçtiğimi söyliyeyim, siz de benim gibi aşırı belgesel(!) izleyen bir insansanız Beyaz Tv'de yayınlanan bu programa da kesin denk gelmişsinizdir. Ben ki trash program severim, o programa ben bile katlanamıyorum. Bu iki kabadayının (Bircan ve Ece'nin) önüne haberler geliyor, aman Allah'ım o nasıl yanlı hazırlanmış haberler, kimi sevmiyorsa program onun en kötü fotoğrafını seçiyor, işte bu yüzden bu başlıktaki bu fotoğrafı hakettiğini düşünüyorum. Neyse, haber bittikten sonra bu iki kadın, esip gürlüyor, nasıl bitirim delikanlı gibi diklenip insanlara ahlak dersi veriyorlar anlatamam.

Şeyma Subaşı, Gülben Ergen hepsini aylarca masalarında konuştular ve sürekli Ece kendisinin nasıl mükemmel, insanların DM bile atamayacağı bir Meryem Ana gibi anlattı, görseniz inanamazsınız. Bir bölümü unutamıyorum, zaten ondan sonra göz bile atmadım bu programa. Efendim neymiş, Saadettin Saran ve Mustafa Sandal'ın eski karısı Emina, Ayvalık'ta bir otele gitmişler, yan oda da şikayet etmiş, gece çok ses geliyormuş, bu ikisi de diyorlar ki, ay Sırp müziği dinliyorlardır, belki halay çekiyorlardır, bir de gülüyorlar. İşte tam bu yüzden Ece Erken'i linç etmeliyiz, herkesin uydurabileceği bir haberi bu adilikte sunup, bir kadını yerin dibine sokarken, kendisi aslında evli bir erkekle olduğu için. Dünyada bir tek Eymen'in annesi yok sabah şekeri, Emina'nın da iki oğlu var. Açıkçası beni, kimin kiminle aldattığı ilgilendirmez, ki böyle olaylarda ben genelde evli olan erkeği suçlarım, sonuçta sadakat yeminini bozan o, ama bu olaya bu kadar sinirlenmemin sebebi, böyle insanların ahlak, din, Rabbim kelimelerini ağızlarından düşürmeyip kameraların olmadığı yerde her haltı yapabilmeleri. Linç, evli bir adamla olduğunuz için değil iki yüzlü olduğunuz için hakkınız.

Ay neyse bir saniye sakinleşicem, belki siz cidden kaliteli yapımları izliyorsunuzdur diye olayı bilmiyorsanız anlatıcam. En başa dönelim efendim. Bu hanfendinin bir beyle (Şafak Mahmutyazıcıoğlu) ilişkisi olduğu ortaya çıktı, adam evli, Ece programında çıktı dedi ki 'Evet, böyle bir ilişki var, biz zaten saklanmıyoruz, Şafak Bey de eşiyle boşanmak üzere, boşanmanın benle alakası yok, biz dava esnasında tanıştık.' İşte bunun üzerine Şafak Bey'in eşi Benan Hanım'dan kontra atak geldi ve Instagram sayfasında aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Yani Ece Erken'in zaten ayrılardı dediği tarihte karı-koca arkadaşlarıyla böyle bir poz vermişler. Sonra başka dedikodular patladı, Şafak Bey 14 Şubat hediyesi olarak Ece Erken'e boşanma davası dilekçesini hediye etmiş...Bunlar tabii ki reddedildi, programda Eymen'in anası kendini çatır çatır savundu, boşanmanın kendisiyle alakalı olmadığını söyledi, bazı davalar 10 yıl sürer napalım 10 yıl mı bekleyelim dedi. Sonra Benan Hanım asıl bombayı patlattı ve Instagram sayfasında bir video paylaştı. Benan Hanım ve Şafak Bey'in evinin otoparkının kamera görüntülerinde, sarışın bir kadın, bir hışımla arabadan iniyor ve ikilinin arabalarının dikiz aynalarını kafa kopartır gibi kopartmaya çalışıyor.

Ece Erken'in buna yaptığı açıklamaysa şu: Bunlar eski görüntüler, biz de arabanın sahibiyle sonra bu görüntülere çok güldük. E arabanın sahibinin karısı gülmemiş Ece? Evli sevgilinin, karısıyla aynı evde olmasını sindiremeyip gidip ikisinin de arabalarının dikiz aynalarına yapışmışsın? Hani sen bize ahlak dersi veriyordun? Hani sen Söylemezsem Olmaz'ın masasına yumruğunu indiriyordun? Bu haberin ertesi günü özellikle açtım, çekirdeğimi alıp programı izledim. Önce Şafak Bey bağlandı ve bana göre yaptığı açıklama bu ilişkinin evliyken başladığının resmen kabulüydü. 'Bu gönül işlerine söz geçiremezsin, oldu böyle bir şey, ben bunun açıklamasını muhattabıma yaptım. (Burda Benan Hanım'ı kastediyor, karısına bir sevgilisi olduğunu itiraf etmiş.) Biri linç edilecekse ben edileyim Ece Hanım değil, burda bir suçlu varsa benim. Ortada çocuklarımız var onları düşünün.' E senin sevgilin kendi çocuğunu düşünmeden hareket ettiyse biz niye onun çocuğunu düşünüyoruz? Bayılıyorum bu duruma, onlar her haltı yerken çocuklarını düşünmücekler ama biz eleştirirken elalemin çocuğunu düşünmeliyiz. Ece Hanım acaba Emina Hanım'ın çocuklarını düşünmüş müydü pis pis sırıtırken? Pucca'nın oğlunu düşünmüş müydü? Reynmen'in annesiyle babasını? Gülben Ergen umrumda değil, ikisi de aynı yolun yolcusu.

Neyse sonrasında Ece Erken canlı yayında istifa etti. Oh içimin yağları eridi valla. Özellikle üstüne basa basa kovulmadım dedi, orasını bilemeyiz, ama artık o masada oturamayacağı kesindi. Bundan sonra kimin haberini eleştirse, sen kendine bak denilecekti. Tatile çıkıcakmış, corona virüs var otur oturduğun yerde, bir de ordan oraya gidip salgını iyice yayma. (Konu bir şekilde coronaya yine bağlandı.) Sonra dedim bakiyim İkinci Sayfa ne diyecek, o kızlar da az yılan değil ama seviyorum kendilerini. Haberi anlatırken Ece Erken'den mesaj geldi: Şafak sizi arıyor, açın telefonu diye fjhdfjhdsfjhs Adam bağlandı diyor ki 'Programı izleyemedim ama...' Ay kız Ece, adamı her yere zorla bağlatıp kendini aklamaya çalıştın ama yemezler, o programdan öyle bir antipati yakaladın ki insanlar seni affetmez.

Umarım bu tüm ahlakçılara bir ders olur. Dikkat edin de insanların gururunu, onurunu beş paralık edip, magazin programı adı altında onları linç edip iftira atarken evli sevgilinizin karısının elinde, liseli ergen gibi arabalarına saldırdığınız görüntüleri olmasın. Bir de ellerinizi yıkamayı unutmayın:)

You Might Also Like:
bottom of page